Agost a la terrassa de l’Hotel Royal Passeig de Gràcia

Ja estem ben immersos en el mes d’agost, el de les vacances i l’oci per excel·lència, un moment ideal per visitar el rooftop 83.3 Terrace Bar, de l’Hotel Royal Passeig de Gràcia, un espai en el qual passar grans moments, amb bon beure, bon menjar, amb amics, o sol i amb vistes immillorables de tota la ciutat de Barcelona.
En aquesta ocasió, els pròxims dimecres 24 i 31 a les 21.00 H hi haurà concerts en directe de Joan Tena, cantautor barcelonès conegut per la seva participació en la segona edició d’OT, que delectarà els sentits de les persones que vagin a la terrassa. El divendres 26 i el dissabte 27, a les 19.00 H, l’oferta musical l’encapçalarà el DJ Uri Mood, que s’encarregarà d’oferir un espectacle auditiu a l’altura d’un entorn espectacular com el que ofereix la 83.3.
Finalment, el diumenge 28, també a les 19.00 H, serà el territori de Brigitte Emaga, una cantant que s’ha fet a si mateixa, amant de tots els estils, cantant de musical, corista a cinc edicions d’OT i actriu secundària al film Palmeras en la Nieve, que va rebre dos premis Goya. A ella l’acompanyarà el músic Emilio Martín.

Enviar un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest formulari recull, a més del vostre comentari, el vostre nom, email i consentiment, per tal que puguem fer seguiment dels comentaris rebuts al web. Per tal d'enviar un comentari, heu d'haver llegit i acceptat la nostra política de privadesa, on hi trobareu tota la informació sobre on, com i per què emmagatzemem aquestes dades i sobre com exercir els vostres drets.