32è Cicle de projeccions: Bikepacking al Sultanat d’Oman

Bikepacking al Sultanat d’Oman és el títol de la cinta que es projecta al teatre comarcal el segon dissabte de novembre. Mostra l’aventura de Ricard Calmet i Alba Xandri amb bicicleta per explorar les entranyes muntanyoses de la punta sud-est de la península d’Aràbia. Permet conèixer profunds engorjats i insòlites muntanyes que s’alcen entre la mar i el desert.

Aquest documental s’emmarca dins el 32è Cicle de projeccions del Centre Excursionista del Solsonès, d’entrada lliure. Com totes les convocatòries del cicle, serà dissabte a les 21.30 h amb la col·laboració de l’Ajuntament de Solsona i la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya.

Enviar un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest formulari recull, a més del vostre comentari, el vostre nom, email i consentiment, per tal que puguem fer seguiment dels comentaris rebuts al web. Per tal d'enviar un comentari, heu d'haver llegit i acceptat la nostra política de privadesa, on hi trobareu tota la informació sobre on, com i per què emmagatzemem aquestes dades i sobre com exercir els vostres drets.