La dissetena edició d’Els Vespres, el cicle de concerts de la Universitat de Barcelona, acollirà el proper mes de juliol a la finca Agustí Pedro i Pons propostes musicals emergents de talent local.


Els Vespres oferirà un cartell amb artistes de proximitat, rellevants i carismàtics: el folk-rock inspirador de Marta Knight el 5 de juliol; el pop d’autor intimista i atmosfèric de Ven’nus el 7 de juliol; els ritmes caribenys de Palmerita Coco Blue el 12 de juliol, i la contundència sonora de Pinpilinpussies el 14 de juliol.


Els concerts tindran lloc a l’aire lliure i es podran veure drets o asseguts. L’entrada, que s’ha de reservar de manera anticipada, inclou una beguda i té un cost de 5 euros. Les reserves ja estan disponibles al web ub.edu/vespres.

Un cop finalitzades les actuacions, i fins al tancament de portes, el públic podrà gaudir de la terrassa d’Els Vespres i d’una sessió de discjòquei a càrrec d’una de les components de Sin Sync DJs, un col•lectiu que explora la figura i el discurs del discjòquei i que investiga les noves identitats des d’una perspectiva feminista i no hegemònica.

Els concerts tenen servei de bar i serveixen les hamburgueses gurmet de Caravan Made, elaborades amb productes de qualitat i proximitat. La direcció artística i producció d’Els Vespres són a càrrec de la cooperativa l’Afluent i els concerts estan patrocinats per Moritz.

La finca Agustí Pedro i Pons, situada als peus de Collserola i amb unes vistes excepcionals de Barcelona, ofereix un entorn únic per a la celebració dels concerts. S’hi pot arribar còmodament en transport públic i es troba a cinc minuts de l’estació d’FGC Peu del Funicular.

Els Vespres, una de les trobades musicals de referència de l’estiu barceloní, són un aparador dels nous treballs més singulars de l’escena actual, amb la voluntat de promocionar la cultura i la música emergent en complicitat amb els segells i agents de la ciutat.

Programació

5 de juliol. Marta Knight
Malgrat la seva joventut, ha recorregut un gran nombre d’escenaris, on ha captivat la crítica i el públic. Amb el seu folk-rock inspirador i la seva habilitat per compondre melodies extraordinàries, s’ha forjat un nom en l’escena independent.Amb Strange times forever, on passa d’expressar-se sola a fer-ho en grup, intenta descobrir quin és el seu lloc en un món ple d’estímuls.

7 de juliol. Ven’nus
La sabadellenca Valèria N. Saurí presenta el seu primer EP, El naixement, on descobrim un pop d’autor, intimista i atmosfèric, a càrrec d’una de les veus més peculiars dels nous artistes emergents. Ven’nus comparteix la seva visió del món tan personal i indaga en les emocions, els anhels i les incerteses de la seva generació amb una gran sensibilitat.

12 de juliol- Palmerita Coco Blue
Palmerita Coco Blue està integrat per Matah (La Kinky Beat), Willy Fuego (Amparanoia), Madjid Fahem (La Ventura – Manu Chao – Joan Garriga). Un so orgànic, inspirat en calipso, mento i ska-jazz, que proposa un recorregut pels ritmes caribenys més frescos i característics, amb un toc especial de reggae.

14 de juliol. Pinpilinpussies
El duet bascocatalà troba en les influències dels noranta el seu millor refugi, amb autenticitat, energia i una perfecta sintonia entre veu, guitarra i bateria. Hipocondría, el seu segon treball, reforça les seves virtuts: melodies eternes, contundència sonora i lletres reivindicatives. Aquestes qualitats es multipliquen en els seus concerts apassionants, el seu plat fort

Informació pràctica

Dates: 5, 7, 12 i 14 de juliol
Horari: Obertura portes: 19:30. Concert: 20:30. Sin Sync DJs i terrassa: 21:30
Lloc: Finca Agustí Pedro i Pons, Av. de Vallvidrera, 25, 08017 Barcelona. FGC Peu del Funicular (línies S1/S2). Autobusos V7, 130 i H2
Preu: 5 € (inclou consumició de beguda)
Reserves i més informació: ub.edu/vespres