Barcelona és art, és cultura, espectacle, màgia però sobretot… història. L’encant d’aquesta ciutat resideix en què mai et pots quedar sense coses que fer, sense llocs als quals anar, monuments a visitar o experiències a viure. Un dels seus punts més forts és la gran quantitat de teatres amb una apassionant història darrere en els quals s’ofereixen els millors xous, espectacles i obres de la cartellera.

És per aquesta mateixa raó per la qual et convidem a fer una ruta pels teatres més icònics i amb més història de la ciutat. El Teatre Victòria, el Teatre Apolo o el Gran Teatre del Liceu són algunes de les nostres recomanacions, no sols per la majestuositat de les seves instal·lacions, sinó per l’encant que conserven en el seu interior i la gran varietat i diversitat d’espectacles que ofereixen.

Teatres per a visitar a Barcelona

1. Teatre Victòria

Un dels referents de les arts escèniques de la ciutat de Barcelona, el Teatre Victòria és un edifici històric que mai et canses de contemplar, i des que coneixes el seu interior, al qual tampoc et canses d’anar. La seva gran oferta en espectacles de tota mena li situa entre els més grans i de major importància de la ciutat. Per les seves instal·lacions, han passat obres de la talla de Cabaret, Rumba de Mayumaná, diverses produccions del Ballet Estatal RusScaramouche de la companyia Dagoll Dagom. Actualment, podràs gaudir de la mítica història del xiquet ballarí més famós del món amb Billy Elliot, el musical o assistir a l’enigmàtic i divertit xou del Mago Pop.

2. Teatre Apolo

El Teatre Apolo constitueix l’epicentre de la vida artística i teatral des de l’any 1993. En ell, es programen els millors espectacles teatrals i musicals en els quals l’humor, la comèdia, la màgia, els concerts, el ballet, l’òpera i una infinitat de xous per a tota la família tenen cabuda. En aquest moment Fama, el musical o Coco Tributo Musical són alguns dels espectacles que tindràs l’oportunitat de gaudir en aquest meravellós teatre, amb tanta màgia i tant d’encant.

3. Gran Teatre del Liceu

En ple centre de Barcelona, un dels espais culturals més grans de tota Europa. Un espectacular edifici pel qual han passat els millors artistes de tot el panorama cultural, i els espectacles més emblemàtics de la cartellera. Grups com els Hombres G, i artistes del calibre de Rosario Flores o Miguel Poveda ocupen, entre molts altres, els seus escenaris amb una única intenció: delectar al seu públic.