A La Copa (Girona) a les 23h
Els Catarres: Primer grup que tocarà aquesta nit a La Copa.
Els Catarres tornen a l’escenari de la Copa (Fires 2013 i Fires 2015) per presentar el seu últim treball: Tots els meus principis. Després de la gira del disc Big Bang el 2015, la banda d’Aiguafreda va decidir aturar el seu camí uns mesos –gairebé tres anys- fins a l’estrena del seu nou disc, el quart en la seva carrera, que van estrenar el passat abril i que tocaran en directe a Girona. Els Catarres arriben a Fires de Sant Narcís amb una trajectòria consolidada després d’aconseguir fer néixer el fenomen “catarra” amb el disc Cançons i rebre nombrosos premis amb l’àlbum Postals.

Pupil·les: Segon grup que tocarà aquesta nit a La Copa.
Pupil·les és un grup de rap electrònic festiu, nascut a València el 2014 i format per tres membres: Mireia Matoses i Natàlia Pons (cantants) i Joan Rodríguez (discjòquei). Bruixes de dol (2014) i Les silenciades (2017) són els dos àlbums que han tret a la llum fins ara, tots dos autoeditats i amb un denominador comú: la cançó reivindicativa i feminista.


Roba Estes: Tercer grup que tocarà aquesta nit a La Copa.
Roba Estesa és un grup de música festiva i combativa nascut l’any 2011. Amb seu al Camp de Tarragona, el grup està format per Helena Bantulà (guitarra elèctrica), Clara Colom (acordió i veu), Clàudia Garcia-Albea (violí), Alba Magriñà (bateria), Neus Pagès (guitarra i veu), Gemma Polo (veu) i Anna Sardà (baix). Des de 2017 compten també amb Sandra Brake, una intèrpret en llengua de signes que participa activament en els directes.
Roba Estesa fusiona les músiques urbanes i festives amb la instrumentació i melodies folk. En l’àmbit textual, investiguen com parlar de les contradiccions quotidianes partint d’un marc teòric que enllaça les seves experiències des de l’esperit crític: el feminisme.
Després de l’èxit i els nombrosos premis i reconeixements de Descalces arriba, el març de 2018, Desglaç, un disc de 12 temes que tocaran a Girona i que busca potenciar la lluita i la presència de la dona a gran escala i explicitar el poder d’una col·lectivitat.