Guardar un secret és una de les mostres més grans de complicitat i confiança. Dues característiques primordials que van convertir Secreto a Voces By San Miguel en una de les propostes més originals del passat estiu. Aquest any 2022 torna aquest particular i excitant cicle de concerts de la mà de PPL United, DICE i San Miguel. Unes cites gairebé a cegues amb les figures més interessants del nostre panorama musical actual que es duran a terme de manera exclusiva a diferents indrets de Barcelona al llarg dels propers mesos.

El primer concert de Secret a Veus by San Miguel serà dimecres que ve 27 d’abril i cada dues setmanes se celebrarà una nova trobada amb un artista del qual no se sabrà el nom fins a un parell de dies abans. Un total de vuit esdeveniments amb només 40 entrades per concert per convertir cada vetllada en una vivència musical irrepetible, una manera única de connexió entre el músic i el públic. Una oportunitat de veure grans noms de la música en un format íntim i exclusiu.

I ara, gràcies a La Cultura No Val Res podràs guanyar una entrada doble per aquest primer concert del dia 27 d’abril. Quan s’acosti la data, us direm com participar!

Les entrades per al primer esdeveniment de Secreto a Voces by San Miguel ja estan disponibles, i per endevinar de quin artista es tracta caldrà estar atents a les xarxes socials de DICE, PPL United i San Miguel. A partir d´aquí, la mecànica del cicle és senzilla. L’endemà de cada concert s’anunciarà el següent secret xou des de l’aplicació DICE, on s’adquireixen els tiquets. Només les persones més ràpides podran aconseguir les 40 entrades úniques per recital. Al llarg dels dies que transcorrin entre cada cita musical, els seguidors més fidels i deductius tenen la possibilitat d’esbrinar l’artista o l’artista que actuarà en cada data en base a les diferents pistes que s’aniran desvetllant a les plataformes socials anteriorment esmentades. Finalment, la identitat de l’artista es descobrirà 48 hores abans del seu esdeveniment respectiu. Aquest procés s’anirà repetint al llarg de tot el cicle.