Família! Voleu anar al concert de Tribade el dissabte 2 d’octubre a la Sala Nau B1 de Granollers a les 22h? Doncs tenim una entrada doble per a regalar!

Com? Molt fàcil! Mail a info@laculturanovalres.com dient “La Cultura No Val Res + Tribade”. Entre tots els participants, farem el sorteig el dilluns 27 de setembre. Que la sort us acompanyi!

Tribade és un trio de rap format a Barcelona per les MCs Bittah i Masiva Lulla. El rap és la realitat feta música i a Tribade s’entreguen a la cultura i missió original de l’estil per empoderar-se i denunciar a través de ritmes i poesia. Les seves lletres porten al segle XXI l’univers de tres dones que lluiten contra la precarietat dins d’una societat plena de privilegis masculins, a la vegada que amplifiquen amb la seva poesia realitats com lluites locals i de barri.  La seva música és una combinació fresca i original de rap amb flamenc.FITXA ARTÍSTICABittah i Masiva Lulla, cantantsBig Mark, punxadiscosPREU: 12 € / 6 € #SecretJove Compra entrades a https://granollers.koobin.com/tribade