Família! El guanyador de l’entrada doble per anar a veure el concert de l’Albert Freixas el dissabte 18 de setembre a Dòria Llibres de Mataró a les 20h del Cicle Maresme Sound és:

.David Mateos

Moltes felciitats

ALBERT FREIXAS presenta el seu nou disc CHROMA en el cicle Maresme Sound a la llibreria Dòria Llibres el proper dissabte 18 de setembre per 6€.

‘Chroma’ (Segell Microscopi, 2021) és el tercer disc d’Albert Freixas, després dels ben rebuts ‘{o}’ (RHRN 2011) i ‘Oopalana’ (RedB 2018).

CHROMA és un disc fresc i original, on Freixas segueix en la seva línia de fusió estilística, sempre amb el seu segell personal, i cada vegada més transparent en el seu gran amor cap a la música jazz.

A nivell conceptual, aquest vinil reivindica la bellesa de l’existència humana, trepitjada constantment en benefici del ‘consumisme i capitalisme més voraços. Temàticament, les lletres aconsegueixen arribar a una certa maduresa i universalitat, tractant temes com la por a viure (Personal light, You made a monster), els laberints de la ment i ego (My well), així com l’AMOR que, segons Freixas , és l’únic remei per l’aparent desastre social contemporània.