Família!! Els guanyadors per anar a veure l’exposició “Escher” a les Drassanes de Barcelona són:

.Lluís Fuster

.Lara Díaz

Mooooooltes felicitats!

L’exposició d’art més gran sobre Maurits Cornelis Escher, un dels exponents més importants de l’art gràfic a escala mundial, allarga la seva estança a Barcelona fins al pròxim 3 d’octubre.

La mostra, exhibida a la Sala Gran de les Drassanes, té al voltant de 200 obres originals del geni holandès, i inclou experiments científics, àrees de joc i activitats per comprendre l’univers creatiu de l’artista. L’exposició ofereix una important retrospectiva dels enigmàtics esbossos d’Escher i explora la seva obra al voltant del concepte de tessel·lació i la transformació de figures, les quals il·lustren com la metamorfosi es va convertir en un element únic del seu estil artístic.

Visites guiades: L’exposició té visites guiades per a grups i famílies. Les visites, per a grups entre 4 i 6 persones, es realitzen de dilluns a divendres, a les 11 hores i a les 16.30 hores, i els dissabtes i diumenges a les 10 hores.

Les entrades es poden adquirir a través de la seva web escherbcn.com o a taquilla.

Sobre l’exposició: Comissariada per Mark Veldhuysen, CEO de la M.C. Escher Company, i pel col·leccionista italià Federico Giudiceandrea, la mostra recupera, entre altres, els primers esbossos de l’artista, inspirats per la natura i el paisatge d’italià. L’exposició realitzada per Arthemisia, Evolucionarte i el Museu Marítim de Barcelona, ofereix l’oportunitat d’apreciar el treball d’un artista que encara avui dia continua fascinant a milions de persones i inspirant generacions de matemàtics, arquitectes, dissenyadors i artistes arreu de tot el món.

La importància de l’obra de M. C. Escher recau en la relació que té entre l’art i la ciència. L’holandès va jugar, al llarg de diversos anys, amb els conceptes d’arquitectura i perspectiva, per a finalment crear un món d’infinits a través de les seves fantasies i fascinants construccions.

Fins al 6 d’octubre de 2021
Drassanes de Barcelona
Av. de les Drassanes, s/n, 08001 Barcelona

Horari:
De dilluns a diumenge de 10 h a 20 h