Família! Aquí teniu les guanyadores de les 2 entrades dobles per anar a veure l’estrena d'”Una intervenció” el dimecres 8 de setembre al Teatre Tantarantana!

2 set. 2021 | Concursos

Família! Les guanyadores de les entrades dobles per anar a veure l’estrena d‘”Una intervenció” al Teatre Tantarantana de Barcelona el dimecres 8 de setembre a les 20:30h són:

.Cristina Carbonell

.Paula Ferrer

Moooooooltes felicitats!

A i B es coneixen des de fa tres anys i son bons amics. Potser fins i tot “els millors amics”, però son com l’oli i l’aigua, sempre discutint (cosa que, d’altra banda, els encanta).
Malgrat tot, sempre han tingut una relació molt sòlida, però ara B té una nova novia que A no pot suportar, no veu tant sovint als seus amics i sent que alguna cosa està canviant a dintre seu.
A, per la seva banda, comença a tenir un problema seriós amb la beguda, tot i que ella ho nega rotundament, al·legant que només vol passar-s’ho bé.
El seu darrer desacord és una imminent intervenció militar en un país de l’Orient Mitjà que es troba en plena guerra civil. A acaba de tornar d’una manifestació en contra. B, en canvi, n’està plenament a favor.
A mesura que avanci la intervenció militar, la seva amistat s’anirà deteriorant cada cop més…

Però el que és personal, també és polític, aquí: A i B són persones, sí, però la seva relació podria molt bé representar els vincles entre països. Així, de la mateixa manera que l’obra tracta els límits de com una persona pot -o no- intervenir en el comportament o la vida d’una altra, tracta també de com un país pot interferir en els afers d’un altre i de si és lícit que ho faci.
En un escenari pràcticament buit, desproveït de tot artifici escènic, els actors trenquen de tant en tant la quarta paret i es converteixen en narradors de la seva pròpia història, compartint amb els espectadors alguns dels seus secrets més íntims i mostrant totes les seves cartes, perquè siguem nosaltres qui finalment prenguem partit per un o per l’altre.