Família! Les guanyadores de les entrades dobles per al concert d’Elena Gadel @ Marta Robles al Celler Modernista de Sant Cugat del Vallès del Festival Vincles a les 20:30h són:

.Els Oncala

.Ester Basart

Moltes felicitats!

FESTIVAL VINCLES. Música d’autor de l’escena catalana i músics amb segell santcugatenc.

ELENA GADEL & MARTA ROBLES

“Les dones de la meva vida” neix de la necessitat de donar llum a tantes i tantes dones que ens han enlluernat el camí fet fins ara.

Elena Gadel i Marta Robles estrenen fusió. Robles i Gadel fan renéixer, a guitarra i veu, cançons que han marcat les seves vides i el seu viatge musical, creades per dones. Dones de discurs punyent i revolucionari. Dones que sacsegen a través del seu art. Petites joies que van arribar per quedar-se a la memòria i a la pell també dels que observen. La veu de l’Elena, tan plena de matisos com desgarradora. I la guitarra de la Marta farcida de colors i detalls rics en expressió flamenca i, també, indefinibles en estil.

Ambdues compositores i líders dels seus propis projectes. Aquestes dues artistes, ens descobreixen un món màgic de veus que son un crit de guerra i d’històries de dones poderoses i lliures.

Companyia Minimíssima i Pepon Meneses

“Només eines” és un projecte en el que LA COMPANYIA MINIMíssimA (acordions, violí, veu) i Pepon Meneses (gràfica animada) volen acompanyar-se mútuament i aprofundir en la creació àudio-visual i poètica. Es tracta d’un espectacle de dos artesans i les seves eines dalt de l’escenari: poesia, música i animació visual, amb la intenció de reivindicar el fer, el construir, el crear, perquè es vol i prou.