Festival Indrets. Fins a l’11 de setembre (Cadaqués).

Patrimoni, història, paisatge, talent i música, sobretot molta música. Aquests són els valors que marquen el Festival Indrets.

13_314_PI.jpg

Aquest treball va néixer el setembre del 2018 de la mà d’Efrén López, Ciro Montanari i Jordi Prats, tres músics que van decidir unir diferents llenguatges de música modal, mantenint la tradició d’algunes composicions antigues apreses dels seus mestres.
3.14 ofereix una oportunitat excepcional per experimentar la connexió màgica que existeix entre alguns instruments icònics de l’Orient Mitjà i l’Índia, tals com el rabab la tabla hindú o el sarod, que fan d’aquest directe una experiència vivencial única a través de diferents peces que reflecteixen un ampli ventall d’emocions.

El concert tindrà lloc el 3 de setembre a les 19 h. a la Plaça de l’Església de Cadaqués.

 

13_James_white.jpg

James White “Experience” són la reinvenció del funk / disc / rock més visceral i salvatge.
La formació que s’autoproclama com la creadora del power funk trio, neix de la fusió de músics del panorama català que acompanyen habitualment a grans
artistes com Big Mama, Adrià Puntí o Tòfol Martínez entre d’altres.
James White veu principal i guitarra, Agustí Borrell a la bateria i Pedrito Martínez al baix són els integrants d’aquesta potent banda que beu del funk de James Brown, el rock de The Who i la música disco més absurda de la Fundació Tony Manero.

El concert tindrà lloc el 4 de setembre a les 19 h. a la Plaça de l’Església de Cadaqués.

 

 

13_Gjin.jpg

Gjin és una banda transgressora establerta a Cadaqués fruit de la connexió entre músics locals que juga amb els ritmes provinents del Rock el Soul i el Punk. Toby Connor, compositor, cantant i guitarrista (Regne Unit), Joan Pau Duran, baixista i veus(Colombia),Joan Bramon Mora, guitarra i veus (Olot) i Eldys Vega, bateria (Cuba) ens presenten el seu primer disc com a banda amb el títol (Zapoi) un treball potent i eclèctic ple de temes de composició pròpia.

El concert tindrà lloc el 10 de setembre a les 19 h. Plaça 1 d’octubre Cadaqués.

 

 

14_Joan_garriga.jpg

Fundador de Dusminguet i ànima de La Troba Kung-Fú, Joan Garriga és una figura clau per entendre l’evolució de la música popular del segle XXI feta a Catalunya. El co-descobridor de la Rúmbia –barreja de rumba i cúmbia amb denominació d’origen vallesana, ens presenta el seu nou treball “El ball i el plany”.Un projecte construït en la intimitat del seu acordió on hi caben el Mediterrani de l’havanera i el raï, el Carib del vallenato i el dub i tots els mars i tots els mons que puguis imaginar.

El concert tindrà lloc el 11 de setembre a les 19 h. Plaça 1 d’octubre Cadaqués.

 

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *